Programul Smartician se desfășoară 100% on-line, cu grupe de cca 10 elevi de aceeași clasă și de nivel similar la matematică.

Fiecare grupă se va întâlni o dată pe săptămână în ședințe on-line de câte 2 ore, coordonate de câte un profesor dedicat.

Ședințele vor urmări clarificarea și consolidarea noțiunilor din programa națională, prin secțiuni de predare, de exersare și de evaluare. 

Pe tot parcursul anului, părinții vor putea urmări îndeaproape progresul copilului, prin feedback personalizat lunar pentru fiecare copil.

 

CARE SUNT PAȘII?

 1. Vă înscrieți prin formularul Înscriere în program din meniul principal.
 2. Noi, echipa Smartician, te vom contacta pentru confirmarea detaliilor de participare.
 3. Vom programa sesiunea de testare inițială a copilului tău.
 4. În funcție de rezultatul testului, copilul va fi repartizat în grupa potrivită nivelului său.
 5. Vor urma ședințele săptămânale de pregătire cu profesorul coordonator. Ședințele vor fi interactive și facilitate în așa fel încât copilul să înțeleagă și să își consolideze încrederea în forțele proprii.
 6. Pe tot parcursul programului vei ști care este evoluția obiectivă a copilului, prin comunicarea rezultatelor la testările periodice și prin feedback-ul personalizat transmis lunar de către profesorul coordonator.

Ședințele vor avea loc prin platforma Zoom, iar comunicarea între profesori și copii se va face prin Google Classroom – astfel că toate materialele de predare, fișele de lucru și temele vor fi mereu la îndemână

Fiecare copil trebuie să aibă:

 • Un laptop sau tabletă cu conexiune la internet, cameră video și microfon
 • Instrumente de scris, trusa de geometrie și caiet de lucru
 • Dorință și perseverență pentru a progresa
 
 

ALTE DETALII

Sesiunile de pregătire pentru anul școlar 2021/ 2022 vor începe în luna Octombrie. 

 

Prețul programului se calculează după cum urmează: 30 RON taxa de înscriere și testare și 340 RON/ lună de program. Se poate plăti integral, la înscriere, sau în tranșe lunare.

 

 Reduceri:

 • 5% pentru plată integrală la începerea programului
 • 10% reducere pentru al doilea copil înscris (frate/ soră)
 • 5% reducere pentru fiecare recomandare în urma căreia un alt copil va participa la program, dar nu mai mult de 20% în total. 

Taxele pot fi achitate prin transfer bancar, în contul IBAN: RO82BACX0000001766590001, cont deschis la Unicredit Bank pe numele EDUTAINMENT MASTER SRL. În cazul plății direct in contul IBAN, pentru identificarea plății va rugăm să menționați numele copilului.

În Smartician, accentul este pus pe progresul copilului. Cu o motivație bună, cu un ritm de lucru susținut și sub îndrumarea empatică a profesorului, fiecare săptămână se va transforma într-un plus pentru copilul tău. 

VEZI PROGRAMA PENTRU FIECARE CLASĂ

Numere naturale. Ordinea efectuării operațiilor. Factor comun. Puteri. Pătrate perfecte.    Divizibilitatea numerelor naturale. Metode aritmetice de rezolvare a problemelor. Fracții ordinare. Fracții zecimale. Elemente de geometrie.  Unități de măsură.

Mulțimi. Divizibilitatea nr. naturale. Rapoarte. Procente. Proporții. Numere întregi și raționale. Paralelism. Perpendicularitate. Unghiuri. Triunghiul. Linii importante în triunghi. Congruența triunghiurilor. Triunghi isoscel, echilateral, dreptunghic.

Numere reale. Radicali. Elemente de organizare a datelor. Ecuații și sisteme de ecuații.              Patrulatere. Asemănarea triunghiurilor. Relații metrice în triunghiul dreptunghic. Noțiuni de trigonometrie. Arii. Cercul. Poligoane regulate.

Calcul algebric. Funcții. Inecuații. Intervale. Ecuația de gradul II. Prisma. Distanțe. Unghiuri. Piramida. Distanțe. Unghiuri. Poliedre. Arii. Volume. Corpuri rotunde. Arii. Volume. Recapitulare clasele V-VII pentru examenul de evaluare națională.